Tokom protekle emisije, pevačice su se sukobile zbog tekstova koje pevaju pevači i pevačice, a imaju veze sa nasiljem. 

- Kod nas pevačice i žene fudbalera izigravaju sociologe, ne mislim na to što si to rekla, ali film "Lice s ožiljkom" i uloga Al Paćina je završila neslavno, a danas u filmovima i serijama kriminalci završavaju kao budući političari, veliki mafijaši i šaljemo drugu poruku. Pesme nikad nisu uticale, svaka pesma ima svoje uho za slušanje - govorila je Tamara.

- Misliš da je ispravno? - upitala je Nadica.

- Ne mislim, ali nije moje da mislim... O tome treba da misle sociolozi, nije na meni da se bavim tom temom. Sad golog*ze pevaljke pričaju da ne treba da se ima Instagram, a ona u sopstvenom spotu imaju scene kako pucaju i melju mozak. Uglavnom k*rve pričaju o poštenju. Pevači treba da se bave pevanjem - istakla je Đurićeva, jasno aludirajući na Karleušu koja je u spotu za pesmu "Krimi rad" puca i u jednoj promo reklami za svoj album i melje mozak u blenderu.

Foto: Printskrin/Instagramkarleusastar

 

Ovim povodom oglasila se i Jelena, koja je iskoristila ovu raspravu kako bi uzvratila starleti koju je i ranije prozivala, te je nazvala gremlinom iz noćnih mora, kojoj se, između ostalog, mora stati na put.

- Vreme je da stanem u odbranu mojih koleginica, moje branše. Svaki nebitni niko, bez škole, bez zanimanja, bez uspeha, bez ikakvog moralnog pokrića, na Balkanu može da vređa jednu pevačicu, žensku muzičku zvezdu. I što si veći bizarni niko, što si veći psihopata, dobićeš veću šansu da vređaš u medijima one koje narod voli i podržava, koji časno i rade svoj posao. Medijima je bitan klik, nema selekcije ko uopšte sme da se oglašava i pojavljuje, o zaštiti uspešnih od polusveta i da ne govorim. Način na koji se pevačce vređaju, omalovažavaju, nazivaju pogrdnim imenima, kao kod nas, ne postoji nigde u svetu. Ovde svaki pas može da digne nogu da popi*a, svaka nakaza da priča o izgledu pevačica i svaki ološ daje sebi pravo da sudi o moralu javnih ličnosti. Mediji igraju glavnu ulogu u tome. Ma koliko mediji na zapadu bili surovi, neki uličar nece dobiti prostor da vređa Bijons, Lejdi Gagu, DŽej Lo... Ipak postoji zdrav razum i logika reda veličina. Pevačice u Srbiji su profesija ravna boksu! Pevačica je vreća za udaranje, mesto za istresanje, meta svake isfrustrirane budale. Balkan ne poštuje velike ženske zvezde u šoubiznisu! Naprotiv, pevačice su u ljudskom, poslovnom, pa i u sek*ualnom smislu žrtve balkanskih poremećenih odnosa. I zato apelujem na medije: Zaštite uspešne ljude od napada polusveta. Uspešni vam ako ništa drugo donose novac, polusvet ama baš ništa sem zgražavanja i osude. I da, bravo za Nadicu Ademov, gremlinima iz noćnih mora se ne ćuti - istakla je Karleuša u svojoj objavi na Instagamu.

BONUS VIDEO: