Pevačica Milica Pavlović nedavno je kupila stan na Novom Beogradu, u naselju "Vest 65" gde cena kvadrata stana košta 3.000 evra. Ona je stan kupila, kako kaže, od ušteđenog novca od prodaje albuma "Zauvek". 

 

 

- Milica je oduvek želela da ima svoj stan, ali je svoje snove želela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u karijeru, ali je došlo vreme da razmišlja i o krovu nad glavom. Kako je pre nego što je postala zvezda Granda živela u okolini Leskovca, ona je u Beogradu godinama unazad iznajmljivala stan i delila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj - rekao je izvor i otkrio kako se atraktivna pevačica odlučila za baš ovaj stan: 

- Po savetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom naselju West 65, gde kvadrat košta 3.000 evra. U istom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je pre svega bitna bezbednost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost - dodaje je nedavno izvor.

 

 

Cena stana iznosi 270.000 evra, a pored toga Milica je uložila i dodatni novac u dizajn enterijera, oko 50.000 evra. Sve ukupno koštalo ju je 320.000 evra. 

U Miličinom stanu dominira braon i bež boja, dok su samo trpezarijske stolice plave. Jasno se može videti da je u ovaj stan uloženo mnogo novca, kao i da je pevačica angažovala profesionalca koji se pobrinuo da svi detalji u stanu izgledaju estetski lepo i besprekorno. 

(Blic)

BONUS VIDEO: