Minja Trajković i Marko Trajković sklopili su crkveni brak u hramu Svetog Save. Oni su već dve godine u braku i imaju sina Lava. Oni su posle izgovorenog da u pomenutom hrtamu nastavili proslavu u jednom restoranu. 

Interesantno je da su svi gosti mladom bračnom paru poklonili koverte. Može se reći da su Trajkovići zaradili oko 150.000 evra (više od 17 miliona dinara, oko 220 prosečnih plata u Srbiji). 

Fpoto: Printskrin/Instagram/marko_____trajkovic

 

- Sve zavisi! Neki su široke ruke, a neki su i stipse! Kad nas kolega pozove na svadbu svoje dece, ne stavljamo ispod 200 evra u kovertu. Naravno, ako nam je neko bliži, bude i 500, pa čak i 1.000 evra. Čuo sam se s koleginicom koja je došla sa suprugom i rekla mi je da će staviti 400 evra u kovertu, pa sam ja poklonio 200 - priča pevač za "Informer" koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je siguran da je folkerov naslednik zaradio mnogo novca.

- Kad se sve sabere, uzeo je oko 150.000 evra! Đani i Slađa su platili veselje, pa sav novac ide Marku i Minji.

- Kad je reč o bakšišu, tu se svi otvorimo! Davali smo muzičarima po 50 evra za svaku pesmu. Kod Đanija je svirao orkestar Borka Radivojevića i uzeli su odličan bakšiš. Kutija na bini je bila prepuna para, a klavijaturista nije mogao ni da svira od novca koji su mu stavljali na instrument.

 Marko i Minja su odigrali prvi svadbeni ples uz Adila Maksutovića, koji im je otpevao svoj hit "Moje si nebo". Atmosferu su upotpunili Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelković Kemiš koji je svirao harmoniku. Mladeci su ih častili sa sto evra. 

(Informer)

BONUS VIDEO: