Balkanska diva je ovom prilikom prvi put pričala o tome kako je počela da radi prvi posao kao devojka i kako joj je stalo do mode: 

- Moda je meni jako bitna. Moja profesija je usko vezana i za modu. Ja sam prvi put zaradila novac sa nekih 10 godina, kao devojčurak, pare sam dala roditeljima, a oni su odlučivali šta će sa tim. Rano sam počela da zarađujem, do neke svoje 17, 18. godine su roditelji raspolagali mojim novcem, ja sam išla u školu i dobijala džeparac. Ništa mi nije falilo - rekla je Ceca na početku razgovora za "Blic".

Potom se dotakla detinjstva današnje dece kojoj je sve obezbeđeno: 

- Iskreno bolje mi je bilo tada. Deca nisu svesna koliko su bezbrižna kod svojih roditelja. Sve im je sređeno, mama i tata brinu o svemu, a mi dok odrastamo trudimo se da što pre odemo i da se osamostalimo, jer nismo svesni šta nas čeka. To shvatiš kad treba prve račune da platiš i da to neće niko uraditi osim tebe.

Kada je u pitanju Anastasijina trudnoća, pevačica je rekla da jedva čeka da dođe njena treća radost i da se svi u porodici raduju devojčici. Istakla je da je mali Željko lepo prihvatio brata Krstana. 

Foto: Instasgram printskrin/raznatovicanastasija

 

- Čekam treće unuče. Nakon drugog unuka Krstana, čekamo princezu, Anastasijinu i Nemanjinu i baš se radujemo. Željko nam je prvi došao. Ne postoji ništa lepše u jednoj porodici od toga da se deca rađaju.

BONUS VIDEO: