Балканска дива је овом приликом први пут причала о томе како је почела да ради први посао као девојка и како јој је стало до моде: 

- Мода је мени јако битна. Моја професија је уско везана и за моду. Ја сам први пут зарадила новац са неких 10 година, као девојчурак, паре сам дала родитељима, а они су одлучивали шта ће са тим. Рано сам почела да зарађујем, до неке своје 17, 18. године су родитељи располагали мојим новцем, ја сам ишла у школу и добијала џепарац. Ништа ми није фалило - рекла је Цеца на почетку разговора за "Блиц".

Потом се дотакла детињства данашње деце којој је све обезбеђено: 

- Искрено боље ми је било тада. Деца нису свесна колико су безбрижна код својих родитеља. Све им је сређено, мама и тата брину о свему, а ми док одрастамо трудимо се да што пре одемо и да се осамосталимо, јер нисмо свесни шта нас чека. То схватиш кад треба прве рачуне да платиш и да то неће нико урадити осим тебе.

Када је у питању Анастасијина трудноћа, певачица је рекла да једва чека да дође њена трећа радост и да се сви у породици радују девојчици. Истакла је да је мали Жељко лепо прихватио брата Крстана. 

Фото: Инстасграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

- Чекам треће унуче. Након другог унука Крстана, чекамо принцезу, Анастасијину и Немањину и баш се радујемо. Жељко нам је први дошао. Не постоји ништа лепше у једној породици од тога да се деца рађају.

БОНУС ВИДЕО: