Mlada glumica Anica Petrović oglasila se na mrežama i otkrila da je sa terase svog stana u Novom Sadu gledala stravičan zločin koji se desio juče, kada je V. R. (34) upao u solarijum u Ulici Jovana Subotića i pucao u bivšu devojku (26), koja je preminula na licu mesta.

Ona je na društvenim mrežama opisala kako je izgledao strašan događaj, a zbog njene brze reakcije spašeno je sigurno još nekoliko života.

- Naime, nadomak moje zgrade desila se nesreća, gde je mladić ubio svoju devojku, pa onda pucao u sebe. Ja sam čula pucanj, u šta sam ja sumanjala jesu li se čule petarde ili ipak pištolj, nakon 5 minuta su sirene Hitne pomoći i policije razjasnile moju dilemu - započela je ona u svojoj objavi na Instagramu.

- U tom trenutku, sa terase svog stana, sam ugledala čoveka sa pištoljem, i molila komšije koji žive u mojoj zgradi, a koji su imali potrebu da izađu iz iste, da se vrate u svoj stan jer se nešto dešava...

Foto: Instagram printskrin/Petrović Anica

 

 

- Nakon nekoliko minuta bili smo upućeni o čemu se radi... Nažalost dva mlada života su izgubili život....

Kako kaže dalje, tog jutra joj je plan bio da siđe i ode baš u taj salon kako bi zakazala termin.

- Ceo dan mi se nekako nije dalo. Odlučila sam da prvo popijem kafu pa da siđem, i čula sam pucnjavu baš dok sam pila kafu. Nadala sam se da su petarde ali sam osećala nelagodu, još uz sirene i sve što se desilo proteklih dana, nisam znala da li je taj neko uhvaćen ili ide i puca u ljude - rekla je ona prenosi "Nova".

Zbog ovog njenog postupka od sinoć dobija zahvalnost komšija, a među njima su i roditelji mladića sa petog sprata, kojeg je na vreme upozorila da se vrati u zgradu.

Oni su joj na vrata stana simbolično doneli čokoladu.

- To me ohrabrilo dodatno, što postoje dobri ljudi koji dobro pamte. Trebalo bi da se vodimo porukom da je jedini udar na besmisao činjenje dobra. Ne mislim da sam neki heroj, oni koji cene takve stvari su mnogo više zaslužili divljenje - ističe ona.

BONUS VIDEO: