Млада глумица Аница Петровић огласила се на мрежама и открила да је са терасе свог стана у Новом Саду гледала стравичан злочин који се десио јуче, када је В. Р. (34) упао у соларијум у Улици Јована Суботића и пуцао у бившу девојку (26), која је преминула на лицу места.

Она је на друштвеним мрежама описала како је изгледао страшан догађај, а због њене брзе реакције спашено је сигурно још неколико живота.

- Наиме, надомак моје зграде десила се несрећа, где је младић убио своју девојку, па онда пуцао у себе. Ја сам чула пуцањ, у шта сам ја сумањала јесу ли се чуле петарде или ипак пиштољ, након 5 минута су сирене Хитне помоћи и полиције разјасниле моју дилему - започела је она у својој објави на Инстаграму.

- У том тренутку, са терасе свог стана, сам угледала човека са пиштољем, и молила комшије који живе у мојој згради, а који су имали потребу да изађу из исте, да се врате у свој стан јер се нешто дешава...

Фото: Инстаграм принтскрин/Петровић Аница

 

 

- Након неколико минута били смо упућени о чему се ради... Нажалост два млада живота су изгубили живот....

Како каже даље, тог јутра јој је план био да сиђе и оде баш у тај салон како би заказала термин.

- Цео дан ми се некако није дало. Одлучила сам да прво попијем кафу па да сиђем, и чула сам пуцњаву баш док сам пила кафу. Надала сам се да су петарде али сам осећала нелагоду, још уз сирене и све што се десило протеклих дана, нисам знала да ли је тај неко ухваћен или иде и пуца у људе - рекла је она преноси "Нова".

Због овог њеног поступка од синоћ добија захвалност комшија, а међу њима су и родитељи младића са петог спрата, којег је на време упозорила да се врати у зграду.

Они су јој на врата стана симболично донели чоколаду.

- То ме охрабрило додатно, што постоје добри људи који добро памте. Требало би да се водимо поруком да је једини удар на бесмисао чињење добра. Не мислим да сам неки херој, они који цене такве ствари су много више заслужили дивљење - истиче она.

БОНУС ВИДЕО: