Bekam je odlučio da podeli detalje svog privatnog života i otvori vrata svog doma za javnost. Kako njega tako i njegovu suprugu Viktoriju moći ćemo da gledamo u do sada neviđenim izdanjima. Očekuje se da će ovo biti među najgledanijim serijama na Netfliksu.

Jedna od stvari o kojoj Bekam govori u dokumentarcu je i to kako izgleda život sa opsesivno-kompulsivnim poremećajem (OKP), zbog kojeg on provodi sate čisteći i organizujući svoj dom, dok su, kako je rekao, ostali članovi njegove porodice u krevetu, prenosi Gardijan.

''Činjenica da kada su svi u krevetu, ja onda obiđem kuću, očistim sveće, upalim svetla na pravi način, uverim se da je svuda uredno. Mrzim da dolazim ujutru, a tu su šolje, tanjiri i, činije. Isecam vosak za sveće, čistim staklo, to je moja mržnja prema kućnim ljubimcima, dim oko unutrašnjosti sveće. Znam, to je čudno'', rekao je Bekam.

Kada snimateljska ekipa prokomentariše kako njegova kuhinja izgleda čisto, Bekam kaže: ''Tako dobro je čistim, nisam siguran da je moja žena toliko ceni, iskreno'', na šta se u kadru pojavi njegova supruga Viktorija koja kaže: ''On je tako savršen. Cenjen si, Dejvide''.

Foto: Profimedia

 

 

Bekam je u prošlosti razgovarao o životu sa OKP, rekavši da postavlja časopise u prave linije i simetrične šare.

''Imam ovaj opsesivno kompulsivni poremećaj gde moram da imam sve u pravoj liniji ili sve mora da bude u paru. Staviću svoje limenke Pepsija u frižider i ako ih bude previše onda ću je staviti negde u drugi orman... Sve mora da bude savršeno'', rekao je bivši fudbaler.

U objavi na Instagramu, Bekam je napisao: ''Uzbuđen sam što mogu da potvrdim da sarađujem sa Netfliksom na dokumentarnoj seriji o mom životu i karijeri. Serija će sadržati neviđenu arhivu, neispričane priče, kao i intervjue sa ljudima koji su bili deo mog putovanja. Seriju režiraju i produciraju dobitnici Oskara Fišer Stivens i DŽon Batsek".

BONUS VIDEO: