Ana Bekuta, svrstava se u naše najbolje pevačice narodne muzike, a gostujući u jednoj emisji otkrila je zbog čega se nije u javnosti predstavila pravim imenom i prezimenom, ali i koje je zapravo značenje njenog nadimka.

Foto: ATA images

 

 

- U toj kući sam rođena, imam dve mlađe sestre Dobrilu i Milinu, tata Branko je umro pre 22 godine, umro je mlad. Svoj talenat sam nasledila od njega, mama je skrivala taj svoj talenat. Detinjstvo nije bilo siromašno, ali nije ni preticalo, imali smo koliko nam treba - rekla je Ana u jednoj emisiji, a zatim otkrila značenje imena i prezimena sa kojim je dospela u sam vrh domaće muzičke scene:

- Čovek sa kojim sam radila prvi album rekao je da je moje ime Nada dosadno, u to vreme ih je bilo bar 4. Mene moji meštani još uvek zovu Nada, a mislim da bih karijeru napravila kao Nada Polić. I jedna i druga osoba su sublimacija onog što zapravo jesam. Na oba imena sam ponosna. Ana Bekuta je ime koje mi je više donelo - izjavila je Ana.

Ponosni roditelji

- Znam da su moji ponosni, tata mi je to govorio dok je bio živ. Nadam se da sam ispunila njegove želje, koliko je bilo u mojoj moći, trudila sam se da im priuštim sve što su želeli - kazala je Bekuta.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".