Бекам је одлучио да подели детаље свог приватног живота и отвори врата свог дома за јавност. Како њега тако и његову супругу Викторију моћи ћемо да гледамо у до сада невиђеним издањима. Очекује се да ће ово бити међу најгледанијим серијама на Нетфликсу.

Једна од ствари о којој Бекам говори у документарцу је и то како изгледа живот са опсесивно-компулсивним поремећајем (ОКП), због којег он проводи сате чистећи и организујући свој дом, док су, како је рекао, остали чланови његове породице у кревету, преноси Гардијан.

''Чињеница да када су сви у кревету, ја онда обиђем кућу, очистим свеће, упалим светла на прави начин, уверим се да је свуда уредно. Мрзим да долазим ујутру, а ту су шоље, тањири и, чиније. Исецам восак за свеће, чистим стакло, то је моја мржња према кућним љубимцима, дим око унутрашњости свеће. Знам, то је чудно'', рекао је Бекам.

Када сниматељска екипа прокоментарише како његова кухиња изгледа чисто, Бекам каже: ''Тако добро је чистим, нисам сигуран да је моја жена толико цени, искрено'', на шта се у кадру појави његова супруга Викторија која каже: ''Он је тако савршен. Цењен си, Дејвиде''.

Фото: Профимедиа

 

 

Бекам је у прошлости разговарао о животу са ОКП, рекавши да поставља часописе у праве линије и симетричне шаре.

''Имам овај опсесивно компулсивни поремећај где морам да имам све у правој линији или све мора да буде у пару. Ставићу своје лименке Пепсија у фрижидер и ако их буде превише онда ћу је ставити негде у други орман... Све мора да буде савршено'', рекао је бивши фудбалер.

У објави на Инстаграму, Бекам је написао: ''Узбуђен сам што могу да потврдим да сарађујем са Нетфликсом на документарној серији о мом животу и каријери. Серија ће садржати невиђену архиву, неиспричане приче, као и интервјуе са људима који су били део мог путовања. Серију режирају и продуцирају добитници Оскара Фишер Стивенс и Џон Батсек".

БОНУС ВИДЕО: