- Milica te najstrašnije vređa i izgovara najgnusnije psovke koje se retko čuju, prebacuje ti svaku situnicu. Sve joj smeta sa tobom, osim kad je u krevwetu. Stalno je namrštena, depresivna i zarozana, nezainteresovana za bilo šta oko sebe. Zašto joj to trpiš i do kad misliš? - glasilo je pitanje.

- Što se prvog dela pitanj tiče u svađama uvredim ja nju, ubvredi i ona mene. Nije to toliko prestrašno - rekoa je Mensur.

- Malo pre pričamo, on naslonjen, a ona kaže skloni se... Ja sam počeo da se smejem - ubacio se Đedović.

- NJu verovatno nešto voza, što joj nije jasno - rekao je Ajdarpašić.

- Ja sam srećna, šta treba da se dokazujem ljudima? On treba da oseća - pravdala se Milica.

- Ja osećam ljubav sa njene strane - dodao je Mensur

- Ako ljubav postoji, onda je ona uvek prisutna. Ja sam takva osoba, ja nisam tužna -

- Videli smo po njenim izlivima besa da je temperametna - ubacila se Irma.

- Uživi se malo u zagrljaj, nemoj mlohavo i mlitavo... Ja u tim zagrljajima, treba mi da me neko stisne, ona me zagrli mlako - objašnjavao je Ajdarpašić.

- Meni je simpatično da ga nežno stisnem - rekla je ona.

- Znak stiskanja je da želim da te stisnem i da budeš tu - dodao je Marko.

- Jako je strastvena situacija, jeste, jako i prejako... Potreba za se*ualnim odnosom je strast, da je jaka i jako prisutna jeste. Jasam spreman da pričam o najgorim stvarima... Između nas postoji velika stvar, to je činjenica. Oni vide više strast od ljubavi - govorio je Mensur.

- Kod mene više preovladava ljubav nego strast... Ima svega, ali više ljubavi - rekla je Milica.

- Šta vi očekujete da se po*ebu za stolom? Ja vidim da kad svi zaspu oni ostanu budni. Stalno su zajendo, kao dva prilepka. Ona je takva, deluje da nije neki tako lik - ubacio se Car.

- LJudima ne odgovara kad imaju strast u krevetu, kažu nema ljbav za stolom. Ja smatram da Milica voli Mesnura, samo on traži pažnju 24 sata. Ona deluje hladno - pričala je Dalila.

- On se žali svima... Ja i njemu kažem da ne znam, je l' treba da glumim nešto da bi mu odgovaralo? Meni on da ne prija, da mi nije slatko, rekla bih da idem... Imam ja sa njim da pijem kafu, ali on meni prija. Ja ne želim da se razdvajam od njega - pravdala se Milica.

- Meni nje nikad nije dosta - rekao je Mensur.

- On te budi, brine za tebe, ti ga marširaš. On ima veću ljubav i on je tebe počeo da guši - rekla je Viki.

- Je l' smatrate da sam glupa i da ne znam da se sklonim od osobe koje me guše? Mene guše ovi ljudi ovde - pitala je Milica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".