Dalila je najpre napustila Belu kuću onog momenta kada je ušla u sukob sa svojim još uvek zakonitim mužem Dejanom Dragojevićem. Vikala je i vređala i njega, a i svog sadašnjeg dečka Filipa Cara.

- Skloni se od mene, ne trebaš mi u životu, biću sama. Zna se šta je mangup, nećeš više sa mnom biti nikad. Sad će ti pojedine ući pa ćeš biti sa njima - rekla je Dalila Caru.

- Meni ovi sukobi ne trebaju. Hoćeš ja tebe da poredim sa bivšim, možda i on uđe pa ćemo da vidimo. Ja sam izmislila svet i umesto da vodim svoju bitku, mene napadaju dvojica - dodala je ona.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Rekao sam ti da ne daješ povoda za neke stvari. Ne bi bila sa njim pet godina da nije bilo dobro, sad se desilo da ne ide i to je to - dodao je Car.

- Radi šta želiš, spavaj s kim želiš, 'ajde ćao. Nije mi ni sa tobom dobro više. Šta si mi uradio? Svaku emisiju me napadaš i nateraš mi suze. Ja nisam gospođa i nećeš me ti nervirati. Biću najgora - rekla je Dalila.


- Jel smo došli do onoga što smo želeli mesec dana? - pitao je Car.

- Očigledno nismo. Šta hoćeš, da ti budeš žrtva? Šta se borite, ko će da bude veća žrtva a da sam ja najgora? Neću da slušam nikoga. Bilo je nepotrebno da se sve ovo desi... Jadan si i to je to. Sada će da vam ulaze ovi što vam trebaju i nema potrebe da patiš za mnom sada. Uvek ću stati iza svog stava i nikad ga neću menjati - rekla je Dragojevićka.

- Ja tebe volim i zaljubljen sam i volim tvoj kvalitet. Takvu sam te izabrao, a hiljadu puta sam ti ponovio da se ne svađaš. To je za prošli vek, da pričas o svojim vrlinama - odgovorio je Car.

- Mene nećeš porediti sa svojim bivšim devojkama koje su prostitutke i ostalo. Meni niko nije plaćao za odnose, dok tvojim bivšim devojkama jeste. Evo nismo zajedno i kraj. Onaj ko voli, ne voli takve stvari. Nemoj da se dereš i da mi govoriš šta da radim - urlala je Dalila.

Zatim je jutros, nakon što je Dalila krenula do kupatila, Car pošao za njom, ali ona mu nije pridavala nimalo pažnje, pa je prošla pored njega, a nije ga ni pogledala. Na taj način mu je stavila do znanja da je definitivno kraj njihove veze.

Podsetimo, Dalila je u "Zadruzi 5" prevarila supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".