- Милица те најстрашније вређа и изговара најгнусније псовке које се ретко чују, пребацује ти сваку ситуницу. Све јој смета са тобом, осим кад је у кревwету. Стално је намрштена, депресивна и зарозана, незаинтересована за било шта око себе. Зашто јој то трпиш и до кад мислиш? - гласило је питање.

- Што се првог дела питањ тиче у свађама увредим ја њу, убвреди и она мене. Није то толико престрашно - рекоа је Менсур.

- Мало пре причамо, он наслоњен, а она каже склони се... Ја сам почео да се смејем - убацио се Ђедовић.

- Њу вероватно нешто воза, што јој није јасно - рекао је Ајдарпашић.

- Ја сам срећна, шта треба да се доказујем људима? Он треба да осећа - правдала се Милица.

- Ја осећам љубав са њене стране - додао је Менсур

- Ако љубав постоји, онда је она увек присутна. Ја сам таква особа, ја нисам тужна -

- Видели смо по њеним изливима беса да је темпераметна - убацила се Ирма.

- Уживи се мало у загрљај, немој млохаво и млитаво... Ја у тим загрљајима, треба ми да ме неко стисне, она ме загрли млако - објашњавао је Ајдарпашић.

- Мени је симпатично да га нежно стиснем - рекла је она.

- Знак стискања је да желим да те стиснем и да будеш ту - додао је Марко.

- Јако је страствена ситуација, јесте, јако и прејако... Потреба за се*уалним односом је страст, да је јака и јако присутна јесте. Јасам спреман да причам о најгорим стварима... Између нас постоји велика ствар, то је чињеница. Они виде више страст од љубави - говорио је Менсур.

- Код мене више преовладава љубав него страст... Има свега, али више љубави - рекла је Милица.

- Шта ви очекујете да се по*ебу за столом? Ја видим да кад сви заспу они остану будни. Стално су зајендо, као два прилепка. Она је таква, делује да није неки тако лик - убацио се Цар.

- Људима не одговара кад имају страст у кревету, кажу нема љбав за столом. Ја сматрам да Милица воли Меснура, само он тражи пажњу 24 сата. Она делује хладно - причала је Далила.

- Он се жали свима... Ја и њему кажем да не знам, је л' треба да глумим нешто да би му одговарало? Мени он да не прија, да ми није слатко, рекла бих да идем... Имам ја са њим да пијем кафу, али он мени прија. Ја не желим да се раздвајам од њега - правдала се Милица.

- Мени ње никад није доста - рекао је Менсур.

- Он те буди, брине за тебе, ти га маршираш. Он има већу љубав и он је тебе почео да гуши - рекла је Вики.

- Је л' сматрате да сам глупа и да не знам да се склоним од особе које ме гуше? Мене гуше ови људи овде - питала је Милица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".