- Miloš za sada nije spreman da u javnosti priča o Ivani, ali ni da se fotografišu. Tek su na početku veze i sve je sveže. Za sada sve funkcioniše kako teba. Jedno prema drugome imaju razumevanja i Ivana u potpunosti shvata Milošev posao. Ona je talentovana, mlada devojka, lepa i ambiciozna, upravo kakav je i on, pa su se našli - kaže izvor.

Foto: ATA images

 

Inače, Miloš Biković, nije pristalica da o svom intimnom životu previše priča, pa teme o ljubavi vešto izbegava. Zato, je fokusiran, na film. O tome i je i pričao pred sedmom silom dok ga nismo uslikali sa devojkom.

- Dugo smo radili ovaj film, spremali i došli smo do te tačke da možemo da ga prezentujemo publici. Da će ta energija koju smo uložili u ovaj film konačno da se vidi na platnu. Počinjemo polako da ovu sagu privodimo svom zenitu. Ovaj svet je prikazan sa jedne bezbedne distance. Da mladi ljudi mogu da vide taj svet koji nas uvek privlačio u filmovima kao što su “Karlitov put”, “Kum”, “Skarfejs”, “Hit”, “Vrelina”, “Sopranovi” itd. Svi ti projekti koje volimo da gledamo upravo zbog toga što prikazuju jedan svet koji ne želimo da pripadamo, ali nas intrigira - kaže Miloš Biković.

Foto: ATA images

 

Iako se šuška da će se u nastavku pojaviti holivudski glumci, Biković, za sada ne želi da otrkiva njihova imena.

- Oni u sklopu svoje pripreme verovatno će hteti da se dobro upoznaju sa projektom u kojem će da učestvuju. Sigurno ne pristaju na projekat za koji ne znaju šta je- istakao je on.

Prema njegovim rečima, nezahvalno mu je da objektivno sagleda stvari i komentariše svoje scene u filmu.

- Meni je teško da kažem šta mislim, zato što sam u svakom kadru i to je vrlo nezgodno, biti objektivan i dati neki sud - naglašava on.

Biković je nedavno ugostio holivudskog glumca DŽonija Depa u Beogradu, a na pitanju, da li će se možda naću u nekom zajedničkom projektu, Miloš odgovara:

- To nije isključeno, ali trenutno ne postoji projekat koji bih najavio. Meni su Srbija i Rusija moje domovine, a Holivud je više kao fabrika.

Crvenim tepihom prošetali su i potpredsednica Vlade Srbije Maja Gojković, Ognjen Amidžić, Miodrag Radonjić, Radovan Vujović, Ivica Dačić, Jovana Stoiljković i Predrag Miki Manojlović.
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".