Senidah važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našim prostorma, a svoj život krije vrlo vešto od očiju javnosti. Međutim svi znaju, da je majčina smrt mnogo potresla: 

- Za drugo ne znam, ceo život sam gledala jednu ženu koja je radila sve sama, moja mama. Možda imam i zbog toga problem u privatnom životu. Ja sam ja. Sve znam sama, čak i ono što ne treba ili ne moram. To zna da bude problem nekim muškarcima, ali i nekim ženama, ja sam u stvari muškarac - počela je Senidah, pa otkrila da su poslednja dva albuma, koja su je lansirala na sam vrh estradne scene, posvećene upravo njenoj majci.

- Iskreno pričam, "Bez tebe“ je prvi album bez mame. Bila je jedna pesma na albumu, podsećala me je na nju. Kada sam radila u studiju odmah su počele suze, odmah sam znala da ću je tako nazvati i album sam joj posvetila. Drugi album "Za tebe", može biti i za moju dušu, ali je posvećen njoj. Jer, ona je uvek govorila "Daj mi nešto življe, daj mi nešto veselije", a na drugom albumu imam puno takvih življih pesama, može da se nađe. Volela je pozitivniju muziku - završavala je pevačica i dodala da je od majčini smrti prošlo dest godina: 

- Od njene smrti je prošlo deset godina. Nije lako. Ni danas nije lako. Tada misliš da nećeš preživeti, ako se njoj nešto desi, idem i ja za njom, ali ono, tu si, ideš dan za danom. Kao lakše je, ali setiš se uspomena i pitaš se: "Gde je ta osoba? Gde je ta osoba i zašto je nema?" Nije lako, pogotovo kada imaš teže dane. Baš je teško, ali ne smeš da se prepustiš tim momentima - govorila je Hajdarpašićeva i dodala:

(Nova)

BONUS VIDEO: