Ipak, nedavno, je sasvim slučajno publika imala priliku da sazna koja koleginica je svojevremeno bila njegova emotivna partnerka.

Za to je bio kriv Slavkov kolega Ivan Jevtović.

U emisiji kod Vesne Dedić "Balkanskom ulicom" on se prisetio detinjstva i momenta kada je odlučio da pobegne od kuće, i tom prilikom otkrio i istinu o Štimčevoj ljubavnoj vezi.

Istoga dana upoznao je Štimca, a on ga je nešto kasnije predstavio svojoj devojci.

Foto:

 

- Prvi put sam od kuće pobegao sa šest godina posle svađe sa bratom. Jednom ću sigurno da snimim film o tome. Sa Novog Beograda sam peške stigao na drugi kraj grada, do Kalenić pijace, gde su stanovali baba i deda, taj deo mi je bio poznat. A onda sam krenuo nazad, ali nisam želeo da se vratim kući, već da život nastavim samostalno.

- Na Terazijama sam sreo Slavka Štimca, koji je primetio da lutam, pomislio je da sam još jedan mali "ganci" i pitao me je da li hoću da idem sa njim nešto da pojedemo. Budući da mi je bio idol pristao sam na to. Pre nego što smo seli u taksi napomenuo mi je da ćemo samo nakratko da svratimo kod njega i njegove devojke.

Foto: ATA images

 

- Pokucao je na vrata, otvorilo je strašilo, tačnije neka žena sa raščupanom kosom preko lica. Odmah je počela da viče na Slavka: "Kada ćeš da prestaneš da mi dovodiš svoje obožavaoce?" U jedan mah sklonila je sa očiju kosu i shvatio sam da je to Sonja Savić. Jeo sam viršle sa Sonjom i Štimcem i veće sreće za mene nije bilo. Ona je onda počela da me ispituje kako se zovem i prezivam i nekako došla do zaključka da sam Vladin sin. Holivudska priča zar ne - ispričao je Ivan, koji je sasvim slučajno publici tada otkrio da su Štimac i Sonja imali emotivnu vezu i da su živeli pod istim krovom.

BONUS VIDEO: