Peri se izvinio kada se pojavio na Festivalu knjige Los Anđeles Tajmsa.

- Rekao sam glupost. Bilo je to užasno zlobno od mene. Izvukao sam njegovo ime jer živimo u istoj ulici. Javno sam mu se izvinio. Sve buduće verzije knjige neće sadržati njegovo ime. Ako naletim na Kijanua, izviniću mu se. Bilo je to zaista glupo od mene - rekao je Peri.

Podsetimo, Metju je Kijanua pomenuo u negativnom kontekstu kad se prisetio kultnih glumaca koji su preminuli zbog drogiranja.

Foto: Profimedia

 

- Zašto originalni mislioci poput Rivera Finiksa i Hita Ledžera umiru, ali Kijanu Rivs još hoda među nama? River je bio predivan čovek iznutra i spolja i previše lep za ovaj svet, pokazalo se. Čini se da uvek stvarno talentovani momci odlaze - naveo je Peri u knjizi, a Kijanua je opet pomenuo u odeljku koji govori o smrti glumca i komičara Krisa Farlija.

- Probušio sam rupu u zidu svlačionice DŽenifer Aniston kad sam saznao. Kijanu Rivs hoda među nama - napisao je.

Foto: Profimedia

 

Peri se prvi put iizvinio Rivsu u oktobru 2022. godine rekavši da je zapravo veliki obožavalac glumčevog rada.

- Zapravo sam Kijanuov veliki obožavalac. Samo sam odabrao nasumično ime, moja greška. Izvinjavam se. Umesto toga trebalo je da upotrebim svoje ime - rekao je tada Peri.

Izvor blizak zvezdi "Matriksa" otkrio je da je glumac bio zatečen Perijevim komentarima. On i Rivs nikada se nisu javno posvađali pa su Perijevi bizarni komentari naveli ljude da nagađaju da je imao neku čudnu opsesiju njime.

BONUS VIDEO: