Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene - pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima...

Međutim, sa mnogim poznatim ličnostima je bio i u sukobu. Jedna od njih je Jovana Jeremić koja je ranije i najavila tužbu protiv njega, zbog uvreda koje je izneo na njen račun.

- Žao mi je uvek kad neko umre. Neka Sašina porodica primi moje saučešće. Mi nismo bili u sukobu, on je mene napadao, a ja sam rekla da ću se sa njim obračunati na sudu. Mi smo ranije lepo sarađivali, dolazio mi je u emisije. Negde sam ja to intuitivno predosetila. Ja nisam pustila tu tužbu. Moja intuicija mi nije dala da pustim tužbu i bila sam u pravu. Nikada se nismo čuli nakon što sam najavila tužbu - rekla je Jovana za portal Srbija Danas.

Foto: ATA images

 

Podsećamo, kreator je u jednom intervjuu, na pitanje da li bi stilizovao voditeljku, rekao:

- Ne, da li ste normalni? Kakvi, daleko bilo! Ona nema meru, ponašanje, kulturu... Ona jadna nema stila, što nije problem, ali je i luda, a to jeste problem - rekao je jednom prilikom Vidić za Svet i nastavio:

- Mi smo dobri godinama, ali džaba kad je poludela. Ima ona puno pljuvača, neću da budem u tom redu jer lako je pljuvati devojku koja zaista nema stila, šta je tu problem. Ne sviđa mi se to što nosi i kako se predstavlja - rekao je Vidić tada.

BONUS VIDEO: