Саша Видић је током дугогодишње каријере сарађивао са бројним познатим личностима са јавне сцене - певачима, глумцима, водитељима, спортистима, политичарима...

Међутим, са многим познатим личностима је био и у сукобу. Једна од њих је Јована Јеремић која је раније и најавила тужбу против њега, због увреда које је изнео на њен рачун.

- Жао ми је увек кад неко умре. Нека Сашина породица прими моје саучешће. Ми нисмо били у сукобу, он је мене нападао, а ја сам рекла да ћу се са њим обрачунати на суду. Ми смо раније лепо сарађивали, долазио ми је у емисије. Негде сам ја то интуитивно предосетила. Ја нисам пустила ту тужбу. Моја интуиција ми није дала да пустим тужбу и била сам у праву. Никада се нисмо чули након што сам најавила тужбу - рекла је Јована за портал Србија Данас.

Фото: АТА имагес

 

Подсећамо, креатор је у једном интервјуу, на питање да ли би стилизовао водитељку, рекао:

- Не, да ли сте нормални? Какви, далеко било! Она нема меру, понашање, културу... Она јадна нема стила, што није проблем, али је и луда, а то јесте проблем - рекао је једном приликом Видић за Свет и наставио:

- Ми смо добри годинама, али џаба кад је полудела. Има она пуно пљувача, нећу да будем у том реду јер лако је пљувати девојку која заиста нема стила, шта је ту проблем. Не свиђа ми се то што носи и како се представља - рекао је Видић тада.

БОНУС ВИДЕО: