Vidić je dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat, piše "Kurir".

Saša Vidić rođen je 1971. u selu Mlaka u Hrvatskoj, a od 1991. živi i radi u Beogradu gde se doselio početkom rata u Hrvatskoj. NJegova prva kreacija bila je haljina Branke Katić, koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma "Mi nismo anđeli".

Prvu kolekciju vlastitog brenda "Broz" predstavio je u septembru 1997. godina, a jedno vreme radio je i kao kostimograf na RTS-u. U modnoj kući "Zekstra" radio je 14 godina, kreirao je brojne kolekcije za ovaj brend, ali i dizajnirao uniforme za privatna i javna preduzeća i ustanove.

Foto: V. Danilov

 

U karijeri je sarađivao sa brojnim javnim ličnostima iz sveta sporta, muzike, politike, glume, televizije... Bio je zaslužan za modni izraz brojnih estradnih zvezda, a najplodonosnije saradnje su mu bile sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Aleksandrom Prijović...

Osmislio je i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvenstvo održano u Rusiji.

BONUS VIDEO: