Kako je nedavno priznao za tv "Grand" sa "Slatkim grehom" zaradio je milione, ali je zbog mladosti i nerazmišljanja o budućnosti veoma brzo novac i trošio.

Kriza devedesetih nije zaobišla ni estradnog maga Popovića, pa je jednom prilikom priznao da je izgubio ogromnu količinu novca kod čuvene Dafine.

- Kada se raspao Slatki greh, imao sam dovoljno para da ne radim i živim kao car. Otišao sam kod Dafine čim sam shvatio da ću sve potrošiti. Kad me je videla, rekla mi je: ‘Sale, dušo moja, tebi će mama Dafina dati kamatu od 17 odsto’. Zbog nje sam čak prodao i stan u Novom Sadu i dva skupa auta! Sve sam stavio kod nje u banku i sledećeg dana ‘zaradio sam’ 20.000 maraka, svima sam se hvalio tim novcem…- rekao je Saša.

Foto: ATA images/TV Pink printskrin

 

Međutim, Lepa Brena mu je govorila da novac podigne na vreme, ali je nije slušao.

- Brena mi je rekla: ‘Sale, molim te, vadi pare odatle, sve će da propadne, imam dojavu.’ Otišao sam te 1993. godine u banku, rekli su mi da imam 405.000 maraka. Uzeo sam punu kesu novca! Ali Dafina mi je onda rekla da ostavim novac još tri meseca i da će mi onda isplatiti čak 700.000 maraka. Dao sam joj te pare i otišao kod Brene, koja me je izvređala jer nisam uzeo svoj novac. Posle samo nedelju dana Dafina je pukla! Nisam nikoga mogao da dobijem na telefon - prisetio se Saša.

Nakon toga usledio je period kada je, kako je rekao, živeo kao sirotinja.

Foto: ATA images

 

- Četiri godine živeo sam kao sirotinja. Jedino skupo što sam imao bila je garderoba. Imao sam 60 pari patika, mnogo odela, živeo sam u garsonjeri od 17 kvadrata, na 12 spratu na Novom Beogradu. Svi su znali da imam skupu odeću, zato su me i opljačkali! Sećam se tog dana, ušao sam u stan, a tamo nije bilo ničega! Sve su mi odneli, ostavili su mi samo pidžamu - priča Saša.

I u ovome spas je došla od Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Oni su mu pozajmili novac za kuću, a usledila je i saradnja na "Grandu".

- Tada su mi pomogli Brena i Boba, napravili smo ‘Grand’ i dali su mi pare da kupim kuću na Bežanijskoj kosi. Kasnije sam im vratio pare, ali im to nikada neću zaboraviti. A što se tiče para iz Dafiment banke, tek nakon deset godina uspeo sam da povratim oko 12.000 evra - rekao je Popović u emsiji "Iz profila".

BONUS VIDEO: