Glumica Mirka Vasiljević otkrila je da Vujadin Savić želi svadbu sa njom, ali da ona koči. Naime, iako imaju četvoro dece, Mirka i Vujadin nisu još venčani.

- Ta svadba, što se tiče Vujadina, to već može sutra, ali ja malo ko žena tu kočim - rekla je Mirka, a onda se osvrnula na zabavljanje sa Vujadinom.

Foto: ATA images

 

 

- U tim prvim izlascima sam ga već ubila u pojam, u pozitivnom smislu, od početka sam mu govorila da to mora da bude ozbiljno, s perspektivom, pa dokle doguramo - kazala je glumica za "Kurir".

Podsetimo, gostujući u jednoj emisiji, gde je Mirka Vasiljević čitala komentare tviteraša na njen račun, iznela je svoje mišljenje o tvrdnjama javnosti da joj je suprug Vujadin Savić bio neveran.

Ovom prilikom, otkrila je kako reaguje kada vidi takve naslove u novinama.

- Sa 13 godina sam imala već prvi kontakt sa medijima. Ponekada se napiše nešto više istinito, nekada manje istinito. Liznem prst, okrenem stranu i dalje čitam. Ili zatvorim novine, pređem na neki drugi portal da se ne nerviram - rekla je Mirka.

Foto: ATA images

 

 

Ističe i da nju takvi komentari ne pogađaju.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, meni je važno da ja znam šta se dešava u moja četiri zida i da se ja dobro osećam u svojoj koži. Ako je tu sve okej, onda nemam problem sa tim da svako ima pravo na svoje mišljenje - kaže glumica za medije.

BONUS VIDEO: