Fudbaler je prošlog meseca optužen je da je silovao 24-godišnju devojku u svojoj kući u Parizu, kada su njegova supruga i deca bili na putu u Dubaiju, što je bila i inicijalna kapisla za razvod.

Francuski magazin "First Mag" objavio je da je glumica tražila polovinu njegove imovine, ne sluteći da njen suprug, pravno gledano, ne poseduje ništa.

Ovim povodom oglasila se i srpska pevačica Jelena Karleuša koja je putem društvenih mreža istakla da lepa španska glumica ipak neće ostati praznih ruku posle rastanka sa fudbalerom.

Foto: Tanjug/AP

 

- Šta se desilo sa našim nesrećnim muškarcima? Vidim, toliko oduševljenje ovim Hakimijem što je, kako kažu mediji, sva primanja od kluba prepisao svojoj majci pa njegova supruga neće dobiti ni cent pri razvodu - započela je popularna JK, a potom objasnila kako je zakon na strani Hibe Abuk i savetovala sve dame koje su u dilemi kako treba da se ponaša pravi muškarac.

- Sve stečeno u braku deli se na dva jednaka dela. To vam je braćo zakon. DŽabe se veselite i njegovu suprugu i majku njegove dece nazivate k*rvom i sponzorušom (?!) NJegova supruga će dobiti sve po zakonu a on će verovatno ići i u zatvor zbog silovanja. E sad, lik je toliko ružan da verujem da je morao da siluje. Dalje, lik je takav da treba sve pare da da svojoj ženi i deci, jer ih on kao takav bednik - ne zaslužuje. Neko ko siluje, vara, i ne voli svoju porodicu, neko ko od svoje dece sakriva pare umesto da im ponosno da sve, po meni je bednik, a bednici ste i vi braćo muškarci koji takvom klošaru tapšete - pored ostalog je napisala pevačica.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

Fudbaler i glumica upoznali su se 2018. godine dok je Hakimi bio u Borusiji Dortmund. Abuk (36) je glumica tunišanskog i libijskog porekla koja je, kao i Hakimi, rođena u Madridu.

Ova lepotica i pre nego što se upoznala sa Hakimijem izgradila uspešnu karijeru na filmu, glumila je u raznim TV serijama u Španiji.

Venčali su se 2020. godine i imaju dvoje dece.

BONUS VIDEO: