Фудбалер је прошлог месеца оптужен је да је силовао 24-годишњу девојку у својој кући у Паризу, када су његова супруга и деца били на путу у Дубаију, што је била и иницијална каписла за развод.

Француски магазин "Фирст Маг" објавио је да је глумица тражила половину његове имовине, не слутећи да њен супруг, правно гледано, не поседује ништа.

Овим поводом огласила се и српска певачица Јелена Карлеуша која је путем друштвених мрежа истакла да лепа шпанска глумица ипак неће остати празних руку после растанка са фудбалером.

Фото: Танјуг/АП

 

- Шта се десило са нашим несрећним мушкарцима? Видим, толико одушевљење овим Хакимијем што је, како кажу медији, сва примања од клуба преписао својој мајци па његова супруга неће добити ни цент при разводу - започела је популарна ЈК, а потом објаснила како је закон на страни Хибе Абук и саветовала све даме које су у дилеми како треба да се понаша прави мушкарац.

- Све стечено у браку дели се на два једнака дела. То вам је браћо закон. Џабе се веселите и његову супругу и мајку његове деце називате к*рвом и спонзорушом (?!) Његова супруга ће добити све по закону а он ће вероватно ићи и у затвор због силовања. Е сад, лик је толико ружан да верујем да је морао да силује. Даље, лик је такав да треба све паре да да својој жени и деци, јер их он као такав бедник - не заслужује. Неко ко силује, вара, и не воли своју породицу, неко ко од своје деце сакрива паре уместо да им поносно да све, по мени је бедник, а бедници сте и ви браћо мушкарци који таквом клошару тапшете - поред осталог је написала певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

Фудбалер и глумица упознали су се 2018. године док је Хакими био у Борусији Дортмунд. Абук (36) је глумица тунишанског и либијског порекла која је, као и Хакими, рођена у Мадриду.

Ова лепотица и пре него што се упознала са Хакимијем изградила успешну каријеру на филму, глумила је у разним ТВ серијама у Шпанији.

Венчали су се 2020. године и имају двоје деце.

БОНУС ВИДЕО: