Lekari kažu da je u stabilnom stanju i da mu, pored višestrukih teških telesnih povreda, vitalni organi, poput srca i pluća, dobro rade.

- Pacijent T. Z. je hemodinamski stabilnog zdravstvenog stanja i smešten je na Kliniku za neurohirurgiju radi daljeg lečenja. On je sa višestrukim teškim telesnim povredama u KCV primljen u ponedeljak, nakon inicijalnog pregleda u Opštoj bolnici u Kikindi. Nakon detaljne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja povreda, pacijent je u stabilnom hemodinamskom stanju smešten na Kliniku za neurohirigiju – saopštila je PR služba Kliničkog centra Vojvodine.

Podsećamo, Tibi Z. je teško povređen kada su ga u kafani u centru Mokrina, u ponedeljak uveče, napala četvorica mladića iz okoline Kikinde i tukla ga nogama, rukama i stolicama. Policija je u utorak zbog ove brutalne tuče uhapsila D.Z. (27), M. J. (29) i B.L, (20) sa područja Kikinde zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Uhapsila je i I.G. (24) kojeg osumnjiči za nasilničko ponašanje.

- D.Z., M.J. i B.L. sumnjiče se da su 10. aprila, u toku noći, u ugostiteljskom objektu u Mokrinu, nakon svađe, zadali više udaraca pedesetdvogodišnjem muškarcu usled čega je zadobio teške povrede, i dvadesetčetvorogodišnjaku, koji je tom prilikom zadobio lake povrede. Takođe, četvorica uhapšenih sumnjiče se da su lomili inventar lokala. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uzkrivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi – saopštila je Policijska uprava u Kikindi.

Prema nezvaničnim informacijama, Tibi Z. je napadnut kada je hteo da spreči verbalni sukob gostiju. U kafani je u tom trenutku bio i njegov sin koga je hteo da zaštiti, ali je tada napadnut i zverski pretučen. Snimak ove brutalne tuče najpre s epojavio na društvenim mrežama, kao i fotografija napadača sa krvavim rukama, na kojoj se oni lično, navodno, hvale kako su „sve razbili, hahaha“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

BONUS VIDEO:

MESTO ZLOČINA U RIPNJU: Ovde je Stojan oteo devojčicu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".