Лекари кажу да је у стабилном стању и да му, поред вишеструких тешких телесних повреда, витални органи, попут срца и плућа, добро раде.

- Пацијент Т. З. је хемодинамски стабилног здравственог стања и смештен је на Клинику за неурохирургију ради даљег лечења. Он је са вишеструким тешким телесним повредама у КЦВ примљен у понедељак, након иницијалног прегледа у Општој болници у Кикинди. Након детаљне дијагностике, лекарске помоћи и збрињавања повреда, пацијент је у стабилном хемодинамском стању смештен на Клинику за неурохиригију – саопштила је ПР служба Клиничког центра Војводине.

Подсећамо, Тиби З. је тешко повређен када су га у кафани у центру Мокрина, у понедељак увече, напала четворица младића из околине Кикинде и тукла га ногама, рукама и столицама. Полиција је у уторак због ове бруталне туче ухапсила Д.З. (27), М. Ј. (29) и Б.Л, (20) са подручја Кикинде због постојања основа сумње да су извршили кривична дела тешка телесна повреда и насилничко понашање. Ухапсила је и И.Г. (24) којег осумњичи за насилничко понашање.

- Д.З., М.Ј. и Б.Л. сумњиче се да су 10. априла, у току ноћи, у угоститељском објекту у Мокрину, након свађе, задали више удараца педесетдвогодишњем мушкарцу услед чега је задобио тешке повреде, и двадесетчетворогодишњаку, који је том приликом задобио лаке повреде. Такође, четворица ухапшених сумњиче се да су ломили инвентар локала. Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, узкривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Кикинди – саопштила је Полицијска управа у Кикинди.

Према незваничним информацијама, Тиби З. је нападнут када је хтео да спречи вербални сукоб гостију. У кафани је у том тренутку био и његов син кога је хтео да заштити, али је тада нападнут и зверски претучен. Снимак ове бруталне туче најпре с епојавио на друштвеним мрежама, као и фотографија нападача са крвавим рукама, на којој се они лично, наводно, хвале како су „све разбили, хахаха“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

БОНУС ВИДЕО:

МЕСТО ЗЛОЧИНА У РИПЊУ: Овде је Стојан отео девојчицу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".