- Iako ništa nisam kriva, ni ja, niti moja ćerka, bojim se za našu bezbednost, eventualnu osvetu, a i ne znam kako Petrovićima da izađem na oči i izjavim saučešće i da odem maloj Neveni na sahranu - ovako poslednja dešavanja komentariše Milica Ilić, bivša supruga ubice iz Ripnja, koja je komšinica porodice čiju je Nevenu (16) usmrtio njen bivši muž Stojan, a potom naneo i teške povrede njenim ukućanima

Nesrećna žena od kako je čula šta je Stojan uradio, naročito Neveni sa kojom je odrastala i družila se njena ćerka, ne zna šta da radi. Plaši se pre svega, za bezbednost svog deteta, kao i svoju.

- Ne znam šta se desilo sa Stojanom da tako reaguje i učini tako grozan zločin - kaže njegova bivša supruga.

Foto: Društvene mreže

 

- Nas dvoje smo bili u braku oko 4 godine i već 12 ne živimo zajedno. Mislila sam da ga poznajem,ali ni slutila nisam kakav se monstrum krije iza njega. Bojim se za ćerku koja je dovoljno očajna što zna šta joj je otac uradio i što jako pati za izgubljenom drugaricom. Ipak,nas dve nismo ništa krive - kaže Milica.

Milica je, sa ćerkom, kako su nam juče potvrdili i Petrovići, veče nakon zločina, iz straha, napustila kuću i Ripanj i sada je kod rođaka.

- Milica i dete ne treba da se boje naše osvete. One su dobre i niko im neće nauditi. Ali, kad bih se dokopo onog monstruma, sam bih mu, golim rukama presudio... - prokomentarisao je Nenad Petrović, deda ubijene Nevene.

BONUS VIDEO:

MESTO NESREĆE U NIŠU: Kombi udario biciklistu, muškarcu nije bilo spasa

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".