Ognjenova nova devojka, Mina Naumović je novinarka, a voditelja je upoznala kada je počela da radi u okviru njegove emisije Amidži šou. 

Mina i Ognjen uživaju u ljubavi već neko vreme, a kako mediji prenose, par i dalje pokušava da sakrije detalje svoje veze od javnosti. 

Skoro 20 godina mlađa Mina je izuzetno aktivna na Instagramu, gde gotovo svakodnevno svoje pratioce obaveštava o svojim kretanjima, a sada je objavila i snimak iz Amidžićevog stana, prenosi Srbija Danas.

Foto: Printskein Instagram/ callmenaumi

 

 

Ognjen je rešio da renovira stan, a prvo što je odlučio da promeni jeste televizor. Voditelj je kupio ogroman TV, a u sređivanju životnog prostora mu je pomogla upravo nova devojka. 

- Nemojte kupovati TV veći od zida jer ne može da stane na zid, napisala je Mina pre nedelju dana kada javnost još uvek nije znala za njihovu romansu. 

Podsećanja radi, Amidžić iza sebe ima dva braka. Četiri godine je proveo u zajednici sa tadašnjom koleginicom sa Pinka Milicom Marković, da bi kasnije oženio manekenku Danijelu Dimitrovsku, sa kojom je u braku proveo deset godina i dobio sina Matiju. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".