Pevačica Ana Stanić je na muzičkoj sceni od sredine 1990-ih godina, prvo kao deo tada popularne grupe Mobi Dik, a potom i kroz solo karijeru.

NJene hitove "Točkovi", "Molila sam anđele", "Nostalgija" i mnoge druge generacije i dan-danas pevaju, a ona je vremenom postala prepoznatljivo ime u svetu muzike.

Foto: Petar Milošević

 

 

O njenom privatnom životu se malo toga zna, svoju porodicu čuva od očiju javnosti, pa tako malo ko zna da je već godinama u skladnom braku sa bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem.

Iako su pre nekoliko godina kružile razne spekulacije o njihovom braku i glasine o braku, pevačica je to demantovala:

Ana i Momčilo imaju sina Vuka, a u braku su od 2010. godine.

Venčali su se na Fruškoj Gori, a nedelju dana pre nego što su izgovorili "da" pred matičarem, Ana i Momčilo su se i pred Bogom zakleli na večnu ljubav.

Foto: O. Radošević

 

 

Kako je tada Katarina otkrila, svadba je bila urbana, a deo poklona nje i kuma Dragana Tarlaća je svakako bio za pamćenje.

- Bilo mi je drago jer sam na jednom mestu videla sve Anine prijatelje koji su u međuvremenu postali i meni bliski, kao i to što smo se sastali na mestu sa kog smo kao na dlanu gledali ceo Beograd. Pratilja mi je bila drugarica i koleginica iz Hrvatske Marija Borić kojoj sam želela da pokažem kako izgleda srpska svadba, iako je Anino venčanje bilo urbano. Ipak, deo mog i poklona kuma Dragana Tarlaća bili su trubači Dejana Petrovića koji sviraju sve, od tradicionalne srpske muzike do Bitlsa i Stonsa - ispričala je svojevremeno za domaće medije.

 

 

Glumica je nakon svadbe nažalost završila na infuziji, ali na sreću sve se dobro završilo.

- Razbolela sam se tri nedelje pre svadbe, a morala sam da završim snimanja u Hrvatskoj. Pošto to nisam mogla da otkažem jer smo snimali moje poslednje scene za seriju Najbolje godine, nije bilo mogućnosti da nađem zamenu. Stoički sam izdržala snimanje i ludo se provela na svadbi, a zatim mi je doktorka predložila infuziju i antibiotike i odležala sam tri dana -  rekla je glumica 2010. godine za Story.

BONUS VIDEO: