Певачица Ана Станић је на музичкој сцени од средине 1990-их година, прво као део тада популарне групе Моби Дик, а потом и кроз соло каријеру.

Њене хитове "Точкови", "Молила сам анђеле", "Носталгија" и многе друге генерације и дан-данас певају, а она је временом постала препознатљиво име у свету музике.

Фото: Петар Милошевић

 

 

О њеном приватном животу се мало тога зна, своју породицу чува од очију јавности, па тако мало ко зна да је већ годинама у складном браку са бившим кошаркашем Момчилом Лаврнићем.

Иако су пре неколико година кружиле разне спекулације о њиховом браку и гласине о браку, певачица је то демантовала:

Ана и Момчило имају сина Вука, а у браку су од 2010. године.

Венчали су се на Фрушкој Гори, а недељу дана пре него што су изговорили "да" пред матичарем, Ана и Момчило су се и пред Богом заклели на вечну љубав.

Фото: О. Радошевић

 

 

Како је тада Катарина открила, свадба је била урбана, а део поклона ње и кума Драгана Тарлаћа је свакако био за памћење.

- Било ми је драго јер сам на једном месту видела све Анине пријатеље који су у међувремену постали и мени блиски, као и то што смо се састали на месту са ког смо као на длану гледали цео Београд. Пратиља ми је била другарица и колегиница из Хрватске Марија Борић којој сам желела да покажем како изгледа српска свадба, иако је Анино венчање било урбано. Ипак, део мог и поклона кума Драгана Тарлаћа били су трубачи Дејана Петровића који свирају све, од традиционалне српске музике до Битлса и Стонса - испричала је својевремено за домаће медије.

 

 

Глумица је након свадбе нажалост завршила на инфузији, али на срећу све се добро завршило.

- Разболела сам се три недеље пре свадбе, а морала сам да завршим снимања у Хрватској. Пошто то нисам могла да откажем јер смо снимали моје последње сцене за серију Најбоље године, није било могућности да нађем замену. Стоички сам издржала снимање и лудо се провела на свадби, а затим ми је докторка предложила инфузију и антибиотике и одлежала сам три дана -  рекла је глумица 2010. године за Сторy.

БОНУС ВИДЕО: