Goca je jednom prilikom prilikom pokazala kako izgleda njen tretman ulepšavanja i podmlađivanja, a zbog toga je dobila niz kritika.  Ona je samo uradila botoks između obrva i radio talase koji povećavaju tonus kože lica. Ona se inače zdravo hrani, a redovno trenira te tako rešava problem sa viškom kilograma. 

- Ja ne znam šta sam ja estetski korigovala što ne rade sve žene, a i mnogi muškarci, samo što se ja ne krijem, ne lažem i vrlo sam transparentna upravo zbog toga što smatram da žene i svi ljudi koje to interesuje zaslužuju da znaju šta je to, kao i procedure koje rade - izjavila je pevačica koja je zadovoljna za sada svojim izgledom. Kada više ne bude bila, ići će "pod nož". 

- Nema potrebe, još uvek mogu treningom da sredim, kao i kada vodim računa šta jedem. Mogu tako dosta toga da sredim, ali mi idu neke malo ozbiljnije godine pa ću razmisliti. Nervira me moj stomak. Stomačić me nervira i onda stalno moram da ga uvlačim. Ja učim sebe da prihvatam svoje telo i da ga volim takvo kakvo jeste, a ono se menja sa godinama, što je potpuno prirodno, ali ima stvari koje me užasno nerviraju i uradila bih možda liposukciju stomaka - rekla je Goca. 

(Alo)

BONUS VIDEO: