Marija važi za jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima. Ona je putem svog vloga obavestila pratioce da je stigao nalog za njeno privođenje. 

Pevačica je saznala za ovo tek što se vratila sa puta. Nije krila da je neprijatno iznenađena. 

Foto: Printskrin/ Instagram/serifovic

 

- Dobila sam informaciju iz MUP-a da je od izvesnog suda stigao nalog za moje privođenje. Ja odmah želim da naglasim da sam ja savestan i odgovoran vozač. Osim što ponekada, istina, ne vežem pojas kada snimam vlogove jer mi je teško da držim i volan i menjač i telefon, a to je dva minuta i onda se vezujem. Drugo, nemam nikakve prekršaje, nikada nisam pravila nikakve probleme, što sam starija to i sporije vozim da mi čak i sviraju i sada idem da vidim da li ću da idem u zatvor ili ne - objasnila je Marija na čije se reči nadovezao njen vozač Miloš koji nije isključio mogućnost da je on napravio neki prekršaj.

Pevačica se oglasila i posle izlaska iz suda. Pojasnila je da nije bila reč o ozbiljnom prekršaju već o određenim dokumentima koje je trebala potpisati: 

- Mnogo posla ni za šta, ali jako prijatno iskustvo, ne idem često po sudovima. Divne dame, lepo smo proveli tih 10, 15 minuta - zadovoljno je istakla pevačica.

BONUS VIDEO: