Гоца је једном приликом приликом показала како изгледа њен третман улепшавања и подмлађивања, а због тога је добила низ критика.  Она је само урадила ботокс између обрва и радио таласе који повећавају тонус коже лица. Она се иначе здраво храни, а редовно тренира те тако решава проблем са вишком килограма. 

- Ја не знам шта сам ја естетски кориговала што не раде све жене, а и многи мушкарци, само што се ја не кријем, не лажем и врло сам транспарентна управо због тога што сматрам да жене и сви људи које то интересује заслужују да знају шта је то, као и процедуре које раде - изјавила је певачица која је задовољна за сада својим изгледом. Када више не буде била, ићи ће "под нож". 

- Нема потребе, још увек могу тренингом да средим, као и када водим рачуна шта једем. Могу тако доста тога да средим, али ми иду неке мало озбиљније године па ћу размислити. Нервира ме мој стомак. Стомачић ме нервира и онда стално морам да га увлачим. Ја учим себе да прихватам своје тело и да га волим такво какво јесте, а оно се мења са годинама, што је потпуно природно, али има ствари које ме ужасно нервирају и урадила бих можда липосукцију стомака - рекла је Гоца. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: