Serija "Južni vetar - Na granici", postala je i svetski projekat, budući da u njoj, pored domaćih igraju i mnogi internacionalni glumci. Jedna od njih je i Oksana Akinšina, koja glumi lik neustrašive Larise.

U poslenjoj epizodi serije Larisa završava u krevetu zajedno sa glavnim junakom Petrom Marašem, a mnogi nakon odgledane epizode nisu ostali imuni na lepotu ruske glumice.

Oksana veoma je aktivna i na društvenim mrežama pa se tako na njenom profilu mogu naći brojne fotografije na kojima je ruska glumica istakla svoju prirodnu lepotu i fizičke atribute.

 

 

Na jednoj od fotografija glumica je pozirala okrenuta leđima i to potpuno naga.

 

 

Oksana je na sebi imala samo šešir, a sudeći i po drugim objavama na profilu lepa glumica se ne libi da pkaže zgodno telo i istakne svoje fizičke atribute u prvi plan.

 

Ko je ruskinja iz serije "Južni vetar"

Oksana, se rodila u Sankt Peterbugru 1987. godine, glumom je počela da se bavim sa 12 godina, kada je prošla audiciju kod reditelja Sergeja Bodrova mlađeg i dobila ulogu u filmu "Sestre".

Međunarodnu slavu stekla je nakon što je glumila u filmu "LJilja zauvek" švedskog režisera Lukasa Mudisona. Ta uloga joj je donela nominaciju za Evropsku filmsku nagradu za najbolju glumicu 2002.

Dobila je ulogu u filmu iz 2004. godine "Bornova nadmoć", gde je igrala lik Irine Neskaje i gde je glumila sa čuvenim Metom Dejmonom.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".