Серија "Јужни ветар - На граници", постала је и светски пројекат, будући да у њој, поред домаћих играју и многи интернационални глумци. Једна од њих је и Оксана Акиншина, која глуми лик неустрашиве Ларисе.

У послењој епизоди серије Лариса завршава у кревету заједно са главним јунаком Петром Марашем, а многи након одгледане епизоде нису остали имуни на лепоту руске глумице.

Оксана веома је активна и на друштвеним мрежама па се тако на њеном профилу могу наћи бројне фотографије на којима је руска глумица истакла своју природну лепоту и физичке атрибуте.

 

 

На једној од фотографија глумица је позирала окренута леђима и то потпуно нага.

 

 

Оксана је на себи имала само шешир, а судећи и по другим објавама на профилу лепа глумица се не либи да пкаже згодно тело и истакне своје физичке атрибуте у први план.

 

Ко је рускиња из серије "Јужни ветар"

Оксана, се родила у Санкт Петербугру 1987. године, глумом је почела да се бавим са 12 година, када је прошла аудицију код редитеља Сергеја Бодрова млађег и добила улогу у филму "Сестре".

Међународну славу стекла је након што је глумила у филму "Љиља заувек" шведског режисера Лукаса Мудисона. Та улога јој је донела номинацију за Европску филмску награду за најбољу глумицу 2002.

Добила је улогу у филму из 2004. године "Борнова надмоћ", где је играла лик Ирине Нескаје и где је глумила са чувеним Метом Дејмоном.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".