U velikom finalu serije "Južni vetar - Na granici", kreatora Miloša Avramovića i scenariste Petra Mihajlovića, svi su strepeli da li će preživeti glavni junaci - Petar Maraš i Baća.

Epizoda je bila veoma napeta, uz mnogo tenzija i ubistava, a Maraš i Baća uspeli su da prežive i krenu nazad za Beograd. Međutim, tu nastaje problem.

Kako Baća zbog svojih psihičkih problema nije imao snage da nastavi dalje, kreatori serije ostavili su otvoreno pitanje - da li je Marašev najbolji prijatelj preživeo.

Poslednja scena u kojoj vidimo Baću je u kupatilu u toku nervnog sloma, a svaka dalja budućnost ovog lika je za sada nepoznata i ostaje za dalje nastavke.

Da druga sezona nije i poslednja sezona "Južnog vetra" gledaoci su saznali na samom kraju. U odjavi je pisalo: "Saga se nastavlja."

Foto: RTS printskrin

 

 

Međutim, za razliku od njega Maraš je i ovaj put uspeo da se izvuče i preživi. Nakon što mu je država pomogla on je kako kažu postao njihovo "javno dobro" i kreće u nove bitke - ovoga puta ulazi u politiku.

Foto: RTS printskrin

 

 

Poslednja scena ostavila je dosta prostora za dalja nagađanja o budućnosti ovog lika, a ono što je mnoge zaintrigiralo je šifrovana poruka koju je Maraš poslao svom "sinu".

Foto: RTS printskrin

 

- Budite spremni. Tata se brzo vraća - napisao je Maraš kao odgovor na pitanje "Tata, gde si? Šta da radimo?".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".