Ovoga puta rešili smo da napravimo tekst za one koje gledaju sporadično rijaliti "Zadruga" i čitaju vesti sa portala na kojima se mogu videti gotovo samo vesti o Dalili Dragojević i njenim partnerima, a da je pravi šampion - onaj po ponašanju, zanemaren i da se ne tako verni fanovi pitaju da li je on još na imanju u Šimanovcima ili je ispao?

Reč je o Svetislavu Stevanoviću Limenom koga ceni i voli gotovo cela "Zadruga" i koji pristaje nesebično da radi sve poslove u kući.

Foto: Jutjub printskrin/ Zadruga Official/ Marka Žvaka

 

 


Za razliku od većine učesnika koji se ne izdvajaju po dobru, nego po skandalima poput ljubavnog trougla, on pokazuje marljivost, dobroćudnost, skromnost i nesebičnost.

Limeni ponekad zaplače kada ga neka od pesama podseti na pokojnu suprugu koju ne zaboravlja.

Još jedna vrlina ovog fudbalskog trenera, za razliku od većine drugih od kojih pojedini raskidaju i brakove pred kamerama, on je veran ženi i posle smrti.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

Iako novinari po pravilu moraju da budu neutralni, mi ćemo ovog puta biti "bezobrazni" i apelovaćemo na sve da nekada skrenu pogled sa skandala i spomenu dobroćudnog Svetislava.

Ovom prilikom Vam i obećavamo da ćemo češće izveštavati o podvizima srčanog fudbalskog trenera. I što se nas tiče, uopšte ne zvuči loše - Limeni do pobede!

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".