Dalila je pobesnela i Caru okrenula leđa, pa zatim otišla u Belu kuću. 

- Ti si pričala o sudbini, ja sam samo usporedio. Šta si se nadovezala? Sad si mi okrenula leđa! Pop*ši mi ku*ac - urlao je Car.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

Car se vratio u Belu kuću, pa nastavio da urla, a u jednom trnutku posvađao se i sa Ivanom Radosavljevićem.

- Ja se bojim šta smem da kažem, da usporedim! Ise*em se usta oboma! Sedim ko pi*ka i pazim šta ću da kažem! Da te ja uzmem za noge i rashladim u jezeru! - urlao je Car.

- Smiri se - rekao je Beli.

-Nemoj ti meni... - krenuo je Car, ali ga je Miki izvukao iz kuće.

- Car je sa Mikijem Đuričićem otišao u sobu za rehabilitiaciju.

- Smiri se, radi Dejana? Radi Dejana meni srce preskače više nego njoj - urlao je Car.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

Filip Car je posle njihove žučne svađe ušao u zadrugarkin krevet i zagrlio je na šta je ona pristala bez problema i uzvratila mu.

- Uvek dođi u dnevni boravak i reci i svašta što imaš - rekla je Dalila. - Ona kao ide nervozna kao teško joj je - rugao se Car. - Samo ti tako, dok se drugi slade - navela je Dalila. - Šta sam krivo uradio? Šta sam pogrešno rekao? - pitao je Car. - Nemoj da se dereš na mene - odbrusila je zadrugarka.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

- Ko je kriv taj se i krije i beži - nastavljala je Dalila. - Niti se krijem niti bežim. Reci mi šta sam uradio? Ne znam da li se praviš retardirana ili jesi reardirana. Nemoj da te ja iz*ebem da vidiš ti šta znači kada se ne krijem, da te je*em na sred dnevne sobe od sada do sutra do podele budžeta! Šta znači da se krijemo? Ja sam sa tobom u vezi - nastavljao je Car.

- Šta znači da treba da se ljubimo i imamo se*s gde god, znaš i sama da neke stvari treba malo upakovati na neko vreme - dodao je Filip i izašao iz izolacije.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".