Овога пута решили смо да направимо текст за оне које гледају спорадично ријалити "Задруга" и читају вести са портала на којима се могу видети готово само вести о Далили Драгојевић и њеним партнерима, а да је прави шампион - онај по понашању, занемарен и да се не тако верни фанови питају да ли је он још на имању у Шимановцима или је испао?

Реч је о Светиславу Стевановићу Лименом кога цени и воли готово цела "Задруга" и који пристаје несебично да ради све послове у кући.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zadruga Official/ Марка Жвака

 

 


За разлику од већине учесника који се не издвајају по добру, него по скандалима попут љубавног троугла, он показује марљивост, доброћудност, скромност и несебичност.

Лимени понекад заплаче када га нека од песама подсети на покојну супругу коју не заборавља.

Још једна врлина овог фудбалског тренера, за разлику од већине других од којих поједини раскидају и бракове пред камерама, он је веран жени и после смрти.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

Иако новинари по правилу морају да буду неутрални, ми ћемо овог пута бити "безобразни" и апеловаћемо на све да некада скрену поглед са скандала и спомену доброћудног Светислава.

Овом приликом Вам и обећавамо да ћемо чешће извештавати о подвизима срчаног фудбалског тренера. И што се нас тиче, уопште не звучи лоше - Лимени до победе!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".