- Malo je reći da je bilo izazovno biti roditelj tokom ovog perioda. Danas smo se okupili da bismo proslavili praznik. Spremanje u poslednji čas... malo eksperimentisanja... ali bili su toliko srećni i ugrejali mamino srce - napisala je Hilaria u opisu objave.

"Roditeljstvo bi bilo intenzivno dok se suočavala sa vrlo javnom situacijom oko tragedije u kojoj je učestvovao njen suprug", "Podrška za vašu porodicu", "Žena je mrtva, a ona se hvali da slavi praznik", "Mislim da nije trenutak za slavlje", neki su od komentara.

Hilarija je fotografije objavila samo nekoliko sati nakon što je u novom izveštaju otkriveno da su na snimanju bila još najmanje tri slučajna ispaljenja iz pištolja pre nego što je Hačins ubijena.

Ipak, neki komentari na Instagramu pokazuju saosećanje i odobravanje objavljivanja fotografija.

- Dopuštate im da budu deca... Nadala sam se da ćete nastaviti sa tradicijom. Iako sam sigurna da vam je sada najvažnije da ste svi zajedno - glasi jedan od komentara.

- Sve vas jako volim... Proći kroz ono što vi prolazite, a i dalje imati snage za praznike... kada ova deca budu gledala ovo, setiće se kakvi ste odlični roditelji.

- Ovo što radite uprkos svemu što vam se događa je divno. Volim da gledam ove srećne i lepe objave.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".