Manekenka se često skida čime oduševljava pratioce kojih ima oko 670.000 što je mali broj jer to radi godinama i s obzirom na druge poznate dame koje se tako promovišu pa sakupe milione obožavatelja.

To joj je donelo saradnje s nekim modnim brendovima u čijim odevnim predmetima pozira na Instagramu, ali nije se baš pomakla napred s glumačkom karijerom.

 

 

Odigrala je 10-ak uloga u serijama i filmovima, koji nisu ostvarili uspeh, a poslednja je bila kriminalistička drama "A Dark Foe". Golišavo i potpuno nago poziranje Ireland je napravilo i probleme s njenim ocem Alekom.

Slavni glumac joj je ostavljao sarkastične i nezadovoljne komentare na objavama što je privuklo pažnju javnosti. Jednom je pozirala u tangama na terasi zgrade u NJujorku.

"Izvini, ali šta je ovo?", upitao je, a komentar su lajkovali njegovi brojni fanovi koji se slažu s kritikama na račun manekenke. Oglasio se i Alekov brat i njen stric Vilijam Baldvin.

 

 

"Teška fotografija stricu Biliju za lajkovanje. Neprijatno", našalio se. Neki pratioci su komentarisali da je očito manekenki nedostajalo pažnje tokom odrastanja, a ona je ignorisala kritike i nije odgovorila ni ocu ni stricu.

Ajrland je zbog toga ponekad pauzirala s golotinjom zbog koje su upadale u oči njenih 20-ak tetovaža. Navodno je jednu od njih posvetila i ocu, a radi se o francuskoj riječi "ecureuil", odnosno - veverica.

Američki mediji su otkrili da je to nadimak koji je dala tati. Ipak, njihov odnos je mnogo bolji nego u njenom detinjstvu.

Foto: Profimedia

 

 

Naime, mnogi pamte snimak s telefonske sekretarice, koja je procurila, a na njoj Alek svoju tada 11-godišnju ćerku naziva bezobraznom, nepromišljenom malom svinjom jer se nije javila kada ju je nazvao. Glumac se kasnije javno izvinio zbog incidenta i rekao da je sigurno time naštetio Ajrland.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".