Jelena Tomašević muzičku karijeru započela je u takmičenju "3K dur", kada je još bila gimnazijalka, a poznato je da i pored zavidne karijere pop pevačice, gaji posebnu privrženost ka izvornoj muzici.

Foto: Jutjub printskrin/petar arsenijevic

 

 

Kako potiče iz muzikalne porodice i njen rođeni brat Darko je nasledio talenat za pevanje, a na društvenim mrežama postoje snimci i njihovih zajedničkih nastupa. Osim vokalnih sposobnosti, mnoge je iznenadilo koliko Jelena i Darko liče.

U želji da potpuno ostane nepoznat javnosti, do skoro se nije znalo i kako on izgleda, ali zbog jednog posebnog povoda Jelena je morala da objavi fotografiju sa bratom. 

Naime, ona je podelila uspomene sa proslave Darkovog rođendana. Odmah su počeli da pristižu komentari koliko njih dvoje liče i koliko je njen brat zgodan. 

Ne samo da su slični fizički, oni su vrlo slični i po stilu života. Kako mediji prenose Darko je kao i Jelena je porodičan čovek.

On je nedavno napunio 40. godina, a sudeći prema objavama sa društvenih mreža pevačica je vrlo vezana za brata.

Podsetimo, Jelena se krajem 2011. godine udala za Ivana Bosiljčića u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, a naredne godine su dobili ćerku Ninu.