Јелена Томашевић музичку каријеру започела је у такмичењу "3К дур", када је још била гимназијалка, а познато је да и поред завидне каријере поп певачице, гаји посебну приврженост ка изворној музици.

Фото: Јутјуб принтскрин/petar arsenijevic

 

 

Како потиче из музикалне породице и њен рођени брат Дарко је наследио таленат за певање, а на друштвеним мрежама постоје снимци и њихових заједничких наступа. Осим вокалних способности, многе је изненадило колико Јелена и Дарко личе.

У жељи да потпуно остане непознат јавности, до скоро се није знало и како он изгледа, али због једног посебног повода Јелена је морала да објави фотографију са братом. 

Наиме, она је поделила успомене са прославе Дарковог рођендана. Одмах су почели да пристижу коментари колико њих двоје личе и колико је њен брат згодан. 

Не само да су слични физички, они су врло слични и по стилу живота. Како медији преносе Дарко је као и Јелена је породичан човек.

Он је недавно напунио 40. година, а судећи према објавама са друштвених мрежа певачица је врло везана за брата.

Подсетимо, Јелена се крајем 2011. године удала за Ивана Босиљчића у цркви Свете Тројице у Горњем Милановцу, а наредне године су добили ћерку Нину.