NJen brat Stefan se tada, kako mediji prenose potukao, a kako je utvrđeno, bio je u teškom alkoholisanom stanju pa je reagovala i policija.

Foto: Instagram printskrin/sofijamilo/

 

 

Manekenka se sada oglasila i otkrila šta se zapravo desilo.

- Istina je da je na kraju proslave došlo do neprijatne situacije. Prvi put posle dugo vremena smo se okupili i malo više alkohola je dovelo do pomenute situacije, kojoj ja ne bih pridavala mnogo značaja. Nama ženama se to nikada ne bi desilo (smeh). Svakako, ništa što se desilo nije pokvarilo dobru atmosferu, niko nije teže povređen, niti je bilo tako dramatično kako su preneli mediji - rekla je Sofija za magazin Stori i objasnila kako se provela na svojoj proslavi na kojoj su zapevale Tea Tairović i rada Manojlović, a među zvanicama su bile i Jelena Karleuša i Milica Pavlović.

Foto: Printskrin/Instagram/sofijamilo

 

 

- Bilo je oko 60 zvanica. Želela sam da provedem rođendan s najbližim prijateljima i porodicom, koje zbog obaveza prema deci slabije viđam. Već sledećeg jutra dobila sam mnogo poruka i poziva putem kojih su mi ljudi preneli lepe utiske s proslave, što je meni bilo i najvažnije - završila je manekenka i nevenčana supruga fudbalera Luke Jovića, s kojim ima dva sina.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".