Zločin se, podsetimo, dogodio u utorak ujutru oko tri sata u stanu osumnjičenog koji je nakon verbalne svađe fizički napao žrtvu, a potom je toliko pretukao da je nesrećna žena od zadobijenih povreda preminula.

- Strašno je ovo što se dogodilo i jadna ta deca koju je ova žena ostavila iza sebe! Niko od njih petoro nije punoletan, a sad su ostali bez majke. Andrea se sa ubicom zabavljala neko vreme i svi su se čudili šta radi s njim, s obzirom da je problematičan, agresivan i nasilan i svi ga se u kraju plaše i ne žele da imaju nikakav kontakt s njim - kažu oni i dodaju:

- Prošle godine je imao fiks ideju da pusti opasne i krvoločne pse da šetaju bez povodca i niko ne sme da mu priđe. Uvek je glumio neko ludilo, i svi smo bežali od njega, a sad je ubio tu nesrećnu ženu.

Foto: Društvene mreže

 

Komšije su navele da je ubijena žena peto dete rodila u junu 2019. i da je i dlaje u braku sa suprugom s kojim je od svoje 17 godine.

- Udala se veoma mlada i najstarije dete joj ima 17 godina. Bila je veoma požrtvovana majka, a njen suprug s kojim se razišla pre nekoliko je kamenorezac i oni su zajedno veoma dobro brinuli o deci - kažu komšije i dodaju da je u poslednje vreme Andrea počela da se zabavlja sa problematičnim Bojanom M.

Na društvenim mrežama može se primetiti da su i žrtva i osumnjičeni bili veoma aktivni i da su često objavljivali zajedničke fotografije na kojima deluju srećno. Prijatelji se sada na mrežama oprašataju od ubijene majke petoro dece gde ne mogu da poveruju da nje više nema.

Foto: Društvene mreže

 

- Nema više naše princeze Ane - stoji u jednoj od objava njenih prijatelja gde su na zajedničkoj fotografije, dok se ispod nje samo nižu tužni komentari "ne mogu da verujem da je više nema" i "duboko saučešće porodici".

Podsetimo, nakon što je zverski ubio Andreu K. osumnjičeni je navodno neko vreme ostao da sedi pored njenog krvavog tela, a potom je uhapšen i za danas je zakazano njegovo saslušanje.

Više javno tužilaštvo u Jagodini vodi istragu kojom će utvrditi sve detalje ovog zverskog ubistva. Inače, ubijena žena iz Jagodine je 10. žrtva koju je ubio emotivni partner od početka godine.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".