Злочин се, подсетимо, догодио у уторак ујутру око три сата у стану осумњиченог који је након вербалне свађе физички напао жртву, а потом је толико претукао да је несрећна жена од задобијених повреда преминула.

- Страшно је ово што се догодило и јадна та деца коју је ова жена оставила иза себе! Нико од њих петоро није пунолетан, а сад су остали без мајке. Андреа се са убицом забављала неко време и сви су се чудили шта ради с њим, с обзиром да је проблематичан, агресиван и насилан и сви га се у крају плаше и не желе да имају никакав контакт с њим - кажу они и додају:

- Прошле године је имао фикс идеју да пусти опасне и крволочне псе да шетају без поводца и нико не сме да му приђе. Увек је глумио неко лудило, и сви смо бежали од њега, а сад је убио ту несрећну жену.

Фото: Друштвене мреже

 

Комшије су навеле да је убијена жена пето дете родила у јуну 2019. и да је и длаје у браку са супругом с којим је од своје 17 године.

- Удала се веома млада и најстарије дете јој има 17 година. Била је веома пожртвована мајка, а њен супруг с којим се разишла пре неколико је каменорезац и они су заједно веома добро бринули о деци - кажу комшије и додају да је у последње време Андреа почела да се забавља са проблематичним Бојаном М.

На друштвеним мрежама може се приметити да су и жртва и осумњичени били веома активни и да су често објављивали заједничке фотографије на којима делују срећно. Пријатељи се сада на мрежама опрашатају од убијене мајке петоро деце где не могу да поверују да ње више нема.

Фото: Друштвене мреже

 

- Нема више наше принцезе Ане - стоји у једној од објава њених пријатеља где су на заједничкој фотографије, док се испод ње само нижу тужни коментари "не могу да верујем да је више нема" и "дубоко саучешће породици".

Подсетимо, након што је зверски убио Андреу К. осумњичени је наводно неко време остао да седи поред њеног крвавог тела, а потом је ухапшен и за данас је заказано његово саслушање.

Више јавно тужилаштво у Јагодини води истрагу којом ће утврдити све детаље овог зверског убиства. Иначе, убијена жена из Јагодине је 10. жртва коју је убио емотивни партнер од почетка године.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".