Slučaj nasilja u porodici u Jagodini uznemirio je javnost. Da podsetimo, osumnjičeni Bojan M. (46) je nasmrt pretukao svoju emotivnu partnerku Andreu K. (35) koja je majka petoro dece. On je nju udarao rukama i nogama po celom telu nakon čega je ona preminula. Inače, ovo je 10. ubistvo žene u 2023. godini.

Ubistvo se dogodilo u utorak ujutru oko tri sata u stanu osumnjičenog muškarca. Sada su poznati novi detalji iz istrage.

- Kobne večeri žrtva je došla kod osumnjičenog u stan, kao što je to radila i u prethodnom periodu jer su dugogodišnji emotivni partneri. Ništa nije ukazivalo da nesrećna žena neće živa izaći iz stana. Sumnja se da su se njih dvoje prvo verbalno sukobili, a zatim je došlo do fizičkog kontakta. Osumnjičeni je rukama i nogama počeo zverski da udara nesrećnu ženu, a nije se zaustavio ni kada je počela da krvari i da gubi svest. Tukao je pesnicama po glavi, toliko da joj je lice bilo unakaženo, modro i u podlivima, a imala je i vidljive tragove nasilja po celom telu. Nasilnik je šutirao rukama i nogama po stomaku, pa je i taj deo tela modar. Telo je poslato na obdukciju koja će utvrditi da li osumnjičeni nasilnik žrtvu možda tukao i nekim tupim predmetom. Sumnja se da je nasilnik nekoliko sati tukao ženu, a kada se uverio da je ubio ostao je da sedi pored njenog krvavog tela - rekao je izvor upućen u istragu.

Osumnjičeni Bojan M. (46) uhapšen je nakon zločina. NJemu je određeno zadržavanje do 48 sati, a istragu vodi Više javno tužilaštvo koje će utvrditi sve detalje ubistva.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su: 0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova 011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova 062304-560, od 19 do deset časova Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".