Mediji često prenose o odnosu koji voditeljka Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov imaju godinama nakon što su se rastali i često se navode kao primer zrelog ponašanja i uzajamnog poštovanja, nakon braka koji im je doneo najveće bogatstvo- sina.

Bivši bračni par, a danas najbolji prijatelji, roditelji su dečaka po imenu Lazar, koji je centar njihove pažnje.

 Nataša je jednom prilikom istakla,  da kao i svaki razvod, ni njihov nije bio lak, a ona je opisala dirljiv trenutak kada se iseljavala iz zajedničkog doma.

- U našem slučaju bilo je bola tuge, preispitivanja, pitanja da je on u pravu ili ja... da je bilo ega verovatno bi sve bilo drugačije. Vraćamo se na to da ne možeš ego da staviš ispred ljubavi koja je bila velika i onog najvrednijeg što je iz te ljubavi proizišlo - deteta. Postoji trenutak koji nikada neću zaboraviti, to je onaj kad se iseljavam iz našeg stana. Srđan mi je pomogao da kutije sa stvarima donesem do mog stana, a onda me je poljubio u obraz i rekao: "Ti si mnogo dobar čovek". Oboje smo slomljeni, a ja ulazim u stan i dođe mi da vrištim - rekla je svojevremeno Nataša za medije.

Voditeljka važi za jednu od najlepših na našim malim ekranima, a o njenoj lepoti pričao je i Srđan medijima.

- Natašu sam zavoleo ne samo zato što je lepotica, što je očigledno, već što je možda veća lepota njenog bića. NJu je nemoguće ne voleti - ispričao je on.

Nataša je tom prilikom istakla i da su se razvodom spasili mnogih negativnih emocija.

- Više nemam razloga da se ljutim na njega. Razlazom smo se možda spasili frustracija, nerazumevanja, posesivnosti... Ne znam u šta bi se naš brak pretvorio da smo ostali zajedno - objasnila je voditeljka.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".