Медији често преносе о односу који водитељка Наташа Миљковић и глумац Срђан Тимаров имају годинама након што су се растали и често се наводе као пример зрелог понашања и узајамног поштовања, након брака који им је донео највеће богатство- сина.

Бивши брачни пар, а данас најбољи пријатељи, родитељи су дечака по имену Лазар, који је центар њихове пажње.

 Наташа је једном приликом истакла,  да као и сваки развод, ни њихов није био лак, а она је описала дирљив тренутак када се исељавала из заједничког дома.

- У нашем случају било је бола туге, преиспитивања, питања да је он у праву или ја... да је било ега вероватно би све било другачије. Враћамо се на то да не можеш его да ставиш испред љубави која је била велика и оног највреднијег што је из те љубави произишло - детета. Постоји тренутак који никада нећу заборавити, то је онај кад се исељавам из нашег стана. Срђан ми је помогао да кутије са стварима донесем до мог стана, а онда ме је пољубио у образ и рекао: "Ти си много добар човек". Обоје смо сломљени, а ја улазим у стан и дође ми да вриштим - рекла је својевремено Наташа за медије.

Водитељка важи за једну од најлепших на нашим малим екранима, а о њеној лепоти причао је и Срђан медијима.

- Наташу сам заволео не само зато што је лепотица, што је очигледно, већ што је можда већа лепота њеног бића. Њу је немогуће не волети - испричао је он.

Наташа је том приликом истакла и да су се разводом спасили многих негативних емоција.

- Више немам разлога да се љутим на њега. Разлазом смо се можда спасили фрустрација, неразумевања, посесивности... Не знам у шта би се наш брак претворио да смо остали заједно - објаснила је водитељка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".