Voditeljka Kristina Radenković koja vodi popularnu "Slagalicu" na snimanje emisije se pojavila sa rukama u zavojima jer su joj lekari proteklih dana iz jednog zgloba izvadili šipku, a u drugom i dalje ima titanijumsku ploču.

Kristina je objavila fotografiju tik pred početak snimanja i pokazala ruke koje su zavijene jer se i dalje nije oporavila od pada koji je zadobila na skijanju u Francuskoj. Kristina je i takmičenje "Pesma za Evroviziju" vodila sa gipsom na obe ruke, nakon čega je ponovo imala intervenciju.

Foto: Instagram printskrin/krisradenkovic

 

 

- Jučerašnji dan je počeo loše i hvala vam svima na čestitkama na koje nisam stigla da odgovorim. Ali juče mi je dr Jovanović izvadio šipku iz desne ruke tako da je sa nošenjem medicinskih pomagala gotovo. Ono što ostaje za sada jeste titanijumska ploča u desnom zglobu, a ono što sledi je duga rehabilitacija... - napisala je Radenkovićeva na društvenim mrežama pre dva dana, nakon čega s epojavila na poslu.

Kristina je pre izvesnog vremena do detalja opisala kako je došlo do pada na skijanju:

- Ja sam tokom skijanja u Francuskoj pala pošto sam ostala bez snage. To je moglo da mi se desi i kod kuće. Izgubila sam ravnotežu, bio je mali nagib i krenula sam da padam unazad. Podmetnula sam ruke da ne bih slomila karlicu. Odmah sam znala da su obe ruke povređene - navela je Kristina za RTS.

Radenkovićeva je tada dodala i kako je bila odmah prevezena u hitnu pomoć i da su lekari već tada izrazili sumnju da će morati da operiše desni zglob, dok je na levom bio lakši prelom.

- Rekli su mi da snimim ruku čim budem stigla u Srbiju. Otišla sam po mišljenja četiri lekara. Doktor Nemanja Jovanović sa Instituta 'Banjica' dao je sve od sebe da ne moramo da operišemo zglob. Međutim, posle 24 sata, sve se vratilo u prethodno stanje i na konzilijumima je odlučeno da ipak moram na operaciju - rekla je voditeljka RTS-ovih kvizova Slagalica i Stigni me ako znaš.

 

 

Kristina je dodala da joj je žao što je informacija o njenoj povredi uznemirila javnost.

- Nije mi bila namera da to ode u javnost, da sam htela, oglasila bih se putem društvenih mreža - napomenula je Kristina Radenković.

Navela je da se sada oporavlja i da je zahvalna na podršci kolega i prijatelja.

- Sada se oporavljam. U drugoj sam trećini oporavka. Zahvalna sam na velikoj podršci svih kolega sa RTS-a. Na posao sam dolazila uredno, sa gipsom. Prsti su mi bili pokretni, što je lekarima bilo naročito važno - rekla je Kristina.

BONUS VIDEO: